22 de març de 2021
22.03.2021
Regió7

Reforesten 10 hectàrees de bosc cremat de Montserrat

21.03.2021 | 22:56
Una part de l'àrea on s'ha fet la replantació

4.800 arbres en una superfície de 10 hectàrees que havia patit els efectes dels incendis forestals és l'actuació de reforestació que ha portat a terme a Montserrat CaixaBank a través de la seva filial de mitjans de pagament, CaixaBank Payments & Consumer.

La reforestació ha constat de la replantació d'espècies autòctones com l'alzina, el pi blanc, el roure martinenc, l'ametller, l'arboç, l'arç blanc i el pi bo.

A més de contribuir a la reforestació, l'actuació vol ajudar a protegir el sòl de l'erosió i fomentar i augmentar la biodiversitat de la zona. El fet d'haver-hi replantat arbres permetrà que a mitjà termini es puguin reprendre les pastures, ja que la legislació no permetia pasturar-hi amb els terrenys cremats.

L'entitat ha treballat en la reforestació de la zona a través de Sylvestris SL, una empresa de caràcter social especialitzada en boscos, medi ambient i desenvolupament rural. L'empresa du a terme els projectes formant i contractant persones locals, amb prioritat per a les que estiguin en situació desafavorida o en risc d'exclusió social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya