4.800 arbres en una superfície de 10 hectàrees que havia patit els efectes dels incendis forestals és l'actuació de reforestació que ha portat a terme a Montserrat CaixaBank a través de la seva filial de mitjans de pagament, CaixaBank Payments & Consumer.

La reforestació ha constat de la replantació d'espècies autòctones com l'alzina, el pi blanc, el roure martinenc, l'ametller, l'arboç, l'arç blanc i el pi bo.

A més de contribuir a la reforestació, l'actuació vol ajudar a protegir el sòl de l'erosió i fomentar i augmentar la biodiversitat de la zona. El fet d'haver-hi replantat arbres permetrà que a mitjà termini es puguin reprendre les pastures, ja que la legislació no permetia pasturar-hi amb els terrenys cremats.

L'entitat ha treballat en la reforestació de la zona a través de Sylvestris SL, una empresa de caràcter social especialitzada en boscos, medi ambient i desenvolupament rural. L'empresa du a terme els projectes formant i contractant persones locals, amb prioritat per a les que estiguin en situació desafavorida o en risc d'exclusió social.