Després d'una primera fase finalitzada a l'estiu del 2020, en què es va desplegar la instal·lació de fibra òptica als nuclis de Fals i Canet de Fals, el govern de Fonollosa ha anunciat que ara es podrà posar en marxa la segona, que connectarà els nuclis de Camps i Fonollosa. Segons l'alcalde, Eloi Hernàndez, «un dels nostres objectius principals és millorar els serveis de telecomunicacions a tot el poble».

L'Ajuntament ha informat que ja s'han atorgat les llicències per començar aquesta segona fase de desplegament integral de fibra òptica al municipi.

L'alcalde, Eloi Hernàndez, ha posat en relleu que d'aquesta manera es preveu «oferir a tots els veïns i veïnes del municipi un servei de telecomunicacions digne i adaptat a les necessitats actuals», ja que «volem que Fonollosa segueixi sent un molt bon lloc on viure, amb tots els serveis que mereix la gent».

El consistori ha concretat que en aquesta segona fase d'instal·lació «hi ha dues companyies que han sol·licitat autorització per dur a terme el seu desplegament, la teleoperadora independent Globalcat Telecom i MásMóvil, marca de serveis de telecomunicacions sota les quals opera Yoigo».