31 de març de 2021
31.03.2021
Regió7

Sant Fruitós obre un servei d'acompanyament terapèutic a famílies amb infants i joves

És una eina d'assessorament per a la millora de les relacions i emocions en el context actual i entre nens i adolescents

30.03.2021 | 23:23
Sant Fruitós obre un servei d'acompanyament terapèutic a famílies amb infants i joves

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages impulsarà a partir del 6 d'abril un servei d'acompanyament terapèutic a famílies amb infants i adolescents, per tal de treballar per la millora de les dificultats relacionals, emocionals i educatives que afecten un o més membres, en especial si es troben en l'edat de creixement.

El consistori considera important oferir un servei per a la cura de salut emocional de tota la ciutadania perquè sovint no està a l'abast econòmicament per a moltes famílies. A més, entén que enguany aquesta iniciativa pren encara més importància arran de les situacions viscudes a causa de la pandèmia, ja sigui pels períodes de confinament, la gestió del dol o les dificultats de convivència.

De la mà d'una terapeuta familiar, les famílies treballaran solucions viables i pràctiques, segons cada cas, i d'aquesta manera es podrà prevenir o intervenir en els diferents àmbits a tractar.

Per tal que totes les famílies puguin fer ús d'aquest servei, l'Ajuntament subvencionarà una part del cost de les visites. Qui el vulgui sol·licitar haurà d'inscriure's prèviament a l'Ajuntament o bé a l'àrea municipal d'atenció a les persones. També es pot trucar als números de telèfon 93 878 97 00 i 93 878 97 01.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya