L'Ajuntament de Súria ha començat a pagar els ajuts que concedeix en la segona convocatòria extraordinària al teixit econòmic del poble més afectat per la covid, i que inclou persones treballadores autònomes i també comerços i petites empreses de la vila. En total, s'han rebut 19 sol·licituds i s'atorgaran 9.400 euros.

Es tracta de les sol·licituds que es van presentar durant el termini obert entre finals de novembre i començament de desembre, en què la majoria de les peticions van ser de persones treballadores autònomes. Corresponen a la segona convocatòria d'ajuts d'aquest tipus que concedeix l'Ajuntament de Súria, i que en aquest cas oscil·len entre els 400 i els 500 euros per persona o activitat, d'acord amb el volum de pèrdues registrades o de la caiguda de la facturació que hi ha hagut en cada cas. En la primera convocatòria l'Ajuntament va resoldre favorablement 34 sol·licituds, que van suposar un total de 16.800 euros en ajudes.

Són unes aportacions impulsades per l'àrea municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament davant el fort impacte que ha tingut la pandèmia en el volum de negoci de professionals i empreses de la vila.