07 de abril de 2021
07.04.2021
Regió7

Navarcles preveu implantar canvis en la circulació per millorar la mobilitat

L'Ajuntament modificarà el sentit de diversos carrers del centre i de la zona sud del municipi

06.04.2021 | 22:06
El carrer Talamanca serà d'un únic sentit de circulació

Amb l'objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat de les veïnes i veïns de Navarcles, l'Ajuntament de la població preveu implantar un seguit de modificacions en la circulació a partir d'aquest mes d'abril. D'aquesta manera, es canviarà el sentit de la circulació en diversos carrers del centre i el sud del poble, es modificaran els estacionaments i se senyalitzarà un nou pas de vianants.

El primer dels carrers afectat pels canvis de circulació a Navarcles serà el carrer Solsonès, concretament en el seu tram formigonat. Així, es canviarà el sentit de circulació, es modificarà el costat dels estacionaments i se senyalitzarà amb pintura un nou pas pels vianants. La segona àrea que patirà canvis serà la del carrer Talamanca i les vies adjacents. Pel que fa concretament al carrer Talamanca, el sentit passarà a ser únic en tota la via, des del carrer Diputació fins al carrer Rocafort.

A més, allà on sigui possible, es crearan nous estacionaments, que se sumaran als del pàrquing de la carretera de Manresa. Pel que fa a les vies adjacents, es canviarà el sentit de circulació de la plaça 11 de setembre i del carrer Ametller –en el tram entre la cruïlla amb el carrer Alcalde Gusart i l'existent amb el carrer Diputació.

Per altra banda, en el cas del carrer Montserrat, el sentit de circulació des de la cruïlla del carrer Pau Claris fins al carrer Talamanca passarà a ser de sentit únic.

A aquests canvis de circulació i ala creació de nous estacionaments s'hi ha de sumar la posada en servei, recentment, d'un nou pàrquing gra+tuït a la carretera de Manresa, en els terrenys situats davant dels locals de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF). Tot i que la capacitat inicial de l'àrea és de 30 places, està previst que aquesta es vagi ampliant progressivament.

El nou pàrquing ha estat possible després d'unes negociacions que van iniciar-se fa més de cinc mesos entre l'Ajuntament i els propietaris de l'àrea de construcció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya