09 de abril de 2021
09.04.2021
Regió7

L'Ajuntament de Santpedor adquireix un nou pis per destinar a usos socials

L'habitatge, que va costar 60.000 euros ha estat adjudicat a una família monoparental del municipi

08.04.2021 | 21:18
Una imatge de l'interior del pis

L'Ajuntament de Santpedor ha adquirit un nou habitatge que es destinarà a persones amb risc d'exclusió social. Amb aquesta compra es fa un pas més en la política municipal d'habitatge que, actualment, gestiona, un total de 5 pisos, 2 de propietat de la Generalitat i 3 de l'Ajuntament. A banda, al municipi hi ha 15 pisos més del parc públic de l'Agència de l'Habitatge, gestionats per la Generalitat.

L'adquisició d'aquest pis per part de l'Ajuntament es va fer efectiva el desembre i va costar 60.000 euros, dels quals 35.000 s'han pagat amb una subvenció de la Diputació. El pis ha estat adjudicat aquesta setmana a una família monoparental del municipi que afirma que la cessió d'aquest habitatge li suposa tenir cobert un dret bàsic a través d'un cànon mensual assequible i adaptat a la seva capacitat econòmica.

La regidora d'Acció Social, Laura Tarradellas, explica que «l'objectiu de l'Ajuntament és establir mesures i accions per garantir el dret a l'habitatge evitant l'exclusió social residencial i garantir l'autonomia de les persones».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya