Els carrers del barri antic de Santpedor van acollir aquest cap de setmana la celebració d'un room escape que va atreure prop de 400 participants.

Inspirada en l'any 1918, l'activitat va ser promoguda per la regidoria de Joventut i el Casal de Joves Lokal de la Vila, i es va dur a terme amb la col·laboració de la start up bagenca Audire.

Els participants van haver de desxifrar enigmes i descobrir pistes per aconseguir desactivar una bomba amb menys de 40 minuts. La proposta es va fer per dissabte, i es va allargar un dia més després que les entrades s'exhaurissin en poques hores.

La valoració dels assistents ha estat molt bona, afirma l'Ajuntament de Santpedor en un comunicat, i malgrat la pluja de diumenge la proposta també es va poder celebrar. Les voltes i portals del poble van ser clau per aixoplugar tant el material del room escape com els participants.

El primer grup, el que va aconseguir desactivar la bomba amb el mínim temps possible, podrà gaudir d'un dinar a un restaurant de Santpedor. El segon i tercer grup classificat podran esmorzar al bar de Santpedor que més li agradi.