14 de abril de 2021
14.04.2021
Regió7

Navarcles porta a terme una plantada de prop d'una vuitantena d'arbres

13.04.2021 | 19:25
Un dels espais on s'han fet una nova plantada d'arbres

L'Ajuntament de Navarcles ha portat a terme una millora general de l'arbrat urbà, amb el treball de la brigada municipal. En concret, s'ha plantant un total de 78 arbres arreu del municipi. Així, se'n substitueixen en ubicacions on ja n'hi havia i se n'amplia el nombre total.

Es tracta d'una actuació que, pel seu abast, mai abans no s'havia dut a terme al poble, i amb la que es busca ampliar els espais verds disponibles, segons fonts municipals.

Concretament, la gairebé vuitantena d'arbres s'ha plantat en tres àrees diferenciades: al parc de La Planota, a l'Edifici Verd de l'Escola Catalunya i a diversos carrers del municipi.

A la primera ubicació, s'hi han posat 50 arbres de tres espècies diferents: 32 lledoners, 8 sòfores i 10 sapindals. Pel que fa a la zona de l'Edifici Verd s'hi han plantat 7 lledoners i 6 sòfores, mentre que la quinzena d'arbres restants repartits pel poble inclouen 9 sapindals i 6 plataners.

Fonts de l'Ajuntament navarclí han posat en relleu que després d'aquesta plantada es preveu seguir treballant per anar millorant els espais verds del municipi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya