La Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occident, i l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort han fet públic l’alumnat beneficiari de la primera edició de la Beca Fundació Jesús Serra, que pagarà, durant el proper curs 2020-21, el 90% de la matrícula a estudiants d’aquest municipi, que és la localitat natal del fundador del grup d’assegurances, Jesús Serra. De moment, s’han atorgat ajuts als 4 primers estudiants dels 8 que hi ha previstos que se’n beneficiïn mentre duri el programa.

En total es van presentar 15 sol·licituds, de les quals 7 eren d’accés a la universitat i 8 d’estudiants que actualment ja estan cursant estudis de Grau. En aquesta primera edició del programa de beques s’han escollit quatre alumnes, dos que accedeixin a la universitat i dos més que ja estiguin cursant estudis universitaris. A aquests quatre s’hi aniran incorporant dos alumnes més cada curs fins arribar al màxim de 8 estudiants vilomarencs becats, els quals tindran opció de mantenir la beca fins la finalització dels seus estudis de grau sempre que compleixin amb els requisits establerts.

Per poder-hi optar, els sol·licitants havien de ser menors de 25 anys, acreditar un mínim de tres anys empadronats al municipi i un expedient acadèmic amb una nota de, com a mínim, un 7.