Els polígons de Sant Isidre, Riu d'Or-Casa Nova i La Bòbila de Sant Fruitós de Bages estrenen millores en la mobilitat, la seguretat i la sostenibilitat ambiental. Les actuacions, emmarcades en el Pla de Modernització de Polígons que impulsa la Diputació de Barcelona, han consistit en la pavimentació de la calçada, una nova rotonda i la delimitació d'aparcament per a cotxes.

També s'han fet millores en les instal·lacions de clavegueram; i en la seguretat, amb la instal·lació de 21 càmeres, una dels quals amb energia fotovoltaica. Els treballs han tingut un cost de 385.542,99 euros. La Diputació ha aportat el 70% i el 30% restants ha anat a càrrec de l'Ajuntament.

Des del 2018 la Diputació de Barcelona ha destinat 30 MEUR a modernitzar els polígons en matèria d'infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores a través del Pla de Modernització de Polígons d'Activitat Econòmica. En la primera convocatòria, atorgada durant els mesos de maig i juny de 2018, es van ser subvencionar 22 projectes; i, en la segona, atorgada el mes de març de 2019, 27 projectes més.