L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages iniciarà, a final d'any, l'ampliació del Bosquet cap a Can Figueras. Aquesta serà la primera de les actuacions que es realitzaran emmarcades dins el document estratègic pel desenvolupament dels espais lliures i equipaments que s'ha encarregat des del consistori i que inclou l'àmbit sud del municipi.

La zona del Bosquet de Sant Fruitós de Bages s'ampliarà cap al seu extrem est, en direcció a la casa Can Figueras. L'Ajuntament ja ha contractat aquest projecte d'ampliació i és previst que les obres s'iniciïn abans que finalitzi l'any. El parc s'obrirà a la ciutadania un cop s'hagi executat el projecte.

Aquest document realitza una visió global dels espais lliures i equipaments de l'àmbit del Bosquet i Can Figueras, des de la zona esportiva fins al Pla de Puig al llarg de l'avinguda Sant Joan, incloent-hi la carretera de les Brucardes en el seu primer tram. En total, el pla estudia una àrea de més de 150.000 m² i permetrà planificar i coordinar, amb visió de futur, els projectes que s'hi vulguin realitzar.

Amb la redacció d'aquest document el consistori vol, per una banda planificar i valorar els espais naturals i de lleure, i per l'altra relacionar i vincular els equipaments esportius existents i els futurs: el camp de futbol, el pavelló, les piscines, les pistes de voleibol i les ja projectades, entre d’altres.

Finalment el document també estableix la relació que han de tenir els espais cívics d’aquesta zona, com és el Nexe-Espai de Cultura i el seu entorn, amb el futur espai museu Alfred Figueras que se situarà a la Casa Figueras.