El municipi de Sant Fruitós de Bages acull, aquest cap de setmana, la Trobada Nacional de Microcotxes del Clàssic Motor Club del Bages. Entre ahir i avui aniran arribant els participants, que fan diferents rutes per la comarca i visiten, entre d’altres, la colònia Vidal i Montserrat. L’esdeveniment aplegarà fins a una cinquantena de vehicles de reduïdes dimensions de diferents punts de Catalunya i de la resta de l’estat espanyol.

El plat fort de la trobada arriba demà, a partir de 2/4 de 10 del matí, quan els participants faran una ruta motoritzada que sortirà des de la plaça Alfred Figueras i passarà per Navarcles, Artés, el Pont de Cabrianes, Santpedor, Callús i Sant Joan de Vilatorrada, retornant per finalitzar amb un dinar popular a la pista coberta de l’Escola Monsenyor Gibert.

A partir de 2/4 de 6 de la tarda els vehicles participants es presentaran al públic assistent i posteriorment s’estacionaran als voltants del Cobert de la Màquina de Batre. L’exposició de tots els vehicles es podrà contemplar fins a les 8 del vespre, en el marc de la Festa del Comerç. Diumenge al matí els vehicles faran una ruta pel nucli urbà del municipi, per acabar amb una gimcana al parc del Bosquet. Acabaran la trobada amb un dinar a Sant Benet de Bages.