L’Ajuntament de Sant Fruitós farà una gestió directa de l’aigua potable i de sanejament en baixa, segons es va aprovar en el darrer ple municipal per unanimitat. El consistori ha elaborat un pla director per tal d’avaluar i planificar la gestió i establir les inversions necessàries en la xarxa pels pròxims 15 anys.

L’objectiu és arribar augmentar la inversió anual en la xarxa d’abastament de 190.000 euros a 520.000 euros, i de 82.000 euros a 182.000 euros en la xarxa de clavegueram.

En el mateix ple també es va aprovar, amb les abstencions dels grups de l’oposició, una modificació de crèdit per tal de dotar de pressupost 3 de les 4 propostes guanyadores del pressupost participatiu 2021, el què permetrà que aquests projectes puguin començar a executar-se com més aviat millor.

Pel que fa a la quarta proposta guanyadora d’aquest pressupost participatiu, es dotarà de crèdit el projecte tan bon punt s’acabi de pressupostar en més detall el projecte. Aquesta modificació també permetrà donar suport a un projecte cinematogràfic que serà rodat al municipi.

En l’àmbit urbanístic la totalitat del ple va votar favorablement a una expropiació de béns i drets al polígon de La Serreta, el què permetrà continuar amb les obres d’urbanització del polígon.