Amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre els infants del municipi, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, conjuntament amb les entitats esportives, els centres educatius i les associacions de famílies, impulsen, per aquest curs escolar, un nou projecte per tal de promoure l'esport entre els infants.

Aquesta iniciativa pionera al municipi neix fruit de la voluntat de promoure entre els infants els valors de l’esport, el treball dels hàbits saludables i alhora proporcionar una activitat poliesportiva i variada que augmenti les habilitats físiques dels infants.

Les activitats, que s'iniciaran aquest mes d'octubre, van dirigides a nens i nenes de 1r i 2n de primària i es realitzaran als mateixos centres educatius i també en les diferents instal·lacions esportives del municipi, fora de l'horari escolar. A l’Escola Pla del Puig les activitats es faran els divendres de 16:30 a 17:30h, a l’Escola Paidos, els dimarts de 13:00 a 14:00h i a l’Escola Monsenyor Gibert, els dijous de 13:30 a 14:30h.

Aquest projecte inclou la pràctica d'esports individuals i d'esports col·lectius i també altres pràctiques al medi natural. Aquesta activitat tindrà un cost simbòlic d'entre 20 i 30 euros per a tot el curs. Les famílies interessades en prendre-hi part poden apuntar-se a través del següent enllaç https://forms.gle/xQnfoB3i2ppMzgB97.