L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar té en projecte el condicionament pràcticament integral de la pista poliesportiva que hi ha al costat del camp de futbol perquè pugui ampliar el ventall d’opcions tant a nivell esportiu com de caire més lúdic i polivalent.

En aquests moments l’Ajuntament està treballant en la redacció del projecte, que s’ha adjudicat aquest estiu i que preveu tenir enllestida de cara a la tardor. Actualment, la pista ja està coberta però se’n vol fer el tancament total per evitar que hi entri aigua i per garantir que es pugui utilitzar sense problemes davant d’inclemències meteorològiques. A més, amb el temps s’ha anat deteriorant, de manera que se’n milloraran les condicions d’ús. Així mateix, es preveu una renovació dels actuals vestidors.

L’adequació de la pista permetrà dotar-la de les condicions que requereix la competició de futbol sala, ara que l’equip local ha pujat de categoria, si bé més tard o més d’hora aquestes actuacions s’haurien fet igualment perquè ja es preveien, assegura l’alcaldessa, Montse Badia. A més a més, d’aquesta manera es disposarà d’un pavelló adequat «per a un ús de caire multiesportiu» en cas, per exemple, que es volgués recuperar el bàsquet al poble, o si mai es plantegen altres modalitats esportives com l’hoquei..., afegeix l’alcaldessa.

Més enllà de l’àmbit esportiu, aquesta remodelació també es fa pensant en utilitats de caire polivalent, i perquè pugui acollir activitats lúdiques o culturals durant la festa major del poble o en altres ocasions.

L’objectiu de l’Ajuntament és enllestir el projecte aquesta tardor i iniciar ja els tràmits per a la seva execució, amb la idea de poder tenir l’obra acabada i amb l’equipament del tot reformat i en funcionament al llarg del 2022.

Aprofitant que es faran aquestes actuacions a la pista poliesportiva també es preveuen canvis a les pistes de tenis que hi ha al costat. Actualment n’hi ha dues, i la intenció és suprimir-ne una i al seu lloc construir-hi dues pistes de pàdel.