Una trentena d'instagramers van participar en una sortida per Salelles, organitzada per Bages Turisme i l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, i que va servir per apropar-los els elements turístics que amaga la comarca del Bages. Els participants eren usuaris d'Instagram que habitualment comparteixen fotografies de paisatges del Bages amb l'etiqueta #bagesturisme i que sovint es publiquen també al perfil propi de Bages Turisme. D'aquesta manera, l'ens va voler agrair-los la seva implicació en la promoció del territori a través d'aquesta xarxa social i, a la vegada, donar-los a conèixer indrets que encara són força desconeguts.

Durant la sortida es van visitar barraques de pedra seca, el gorg de Biarritz, l'església i el nucli antic de Salelles, que va ser vila cremada l'any 1714 i també es va fer una visita enoturística al celler Fargas Fargas, que forma part de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages. Les condicions meteorològiques del dia van fer que no es pogués gaudir de les espectaculars vistes a Montserrat que hi ha des d'aquest indret.

L'acció es va fer en coordinació amb l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, que ja ofereix habitualment diferents visites guiades, i es tracta d'una prova pilot per donar a conèixer espais de la comarca que destaquen pel seu interès natural, patrimonial i gastronòmic i que no són coneguts per molta gent. La intenció de Bages Turisme és repetir l'experiència en altres punts de la comarca de cara l'any que ve.