Castellnou de Bages inaugurarà aquest dissabte la nova zona d’aparcament, vial de serveis i zona peatonal de la Plaça U d’Octubre. Ho farà amb la presència de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, que a les 10 del matí serà rebuda a l’Ajuntament per la corporació municipal per tot seguit signar al llibre d’honor.

A quarts d’11 la comitiva es traslladarà a la zona d’equipaments de Castellnou, situada al Serrat, on inaugurarà la nova àrea urbanitzada. Aquest espai ordena la zona de serveis de Castellnou amb els equipaments actuals (escola L’Olivar, piscina municipal, centre cívic, Saiar, camp de futbol, parc infantil) i les futures inversions definides al Pla estratègic municipal. L’aparcament compta amb prop d’una vuitantena de places, i tot l’àmbit d’actuació té una superfície de 6.000 metres quadrats.

Ha comptat amb la dotació màxima de finançament per part del Pla únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) en les dues línies d’ajut a les que Castellnou optava (350.000 euros en total). Aquesta és una de les inversions més altes que farà el Govern de la Generalitat en el PUOSC d’aquest mandat i és una de les primeres a ser finalitzada.