Un total de 54 nens i nenes de primer i segon de primària de Sant Fruitós participen en el projecte Som Esport, una iniciativa de l'Ajuntament, conjuntament amb les entitats esportives i les AMPES/AFES, per tal de fomentar la pràctica esportiva en edat escolar i l'educació per uns hàbits saludables.

Aquesta proposta esportiva es realitza als diferents centres educatius del municipi, fora de l'horari escolar, i hi poden prendre part tots els infants de primer i segon de primària. El projecte es realitza al llarg de tot el curs escolar i durant el primer trimestre es realitzen activitats individuals, durant el segon esports col·lectius i en el darrer trimestre es faran activitats exteriors al medi natural.

Les activitats es duen a terme a l'Escola Paidos els dimarts d'1 a 2 del migdia; a la Monsenyor Gibert els dijous de 3/4 de 2 a 3/4 de 3; i a l'escola Pla del Puig, els divendres de 2/4 de 5 a 2/4 de 6.

El preu pels participants és de 30 euros per tot el curs i des de l'Ajuntament es faciliten ajuts econòmics per aquelles famílies que ho necessitin.