Súria torna a celebrar enguany la Setmana de la Gent Gran, després del parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia. El programa d’actes es desenvoluparà entre dilluns 25 i divendres 29 d’octubre, amb l’objectiu d’apropar-se als barris i començar a recuperar els actes presencials.

Una de les activitats destacades de la Setmana serà el lliurament d’obsequis a les persones de la vila que siguin majors de 65 anys en actes descentralitzats que tindran lloc al centre urbà i als barris de Joncarets, Sant Jaume, Fusteret, Santa Maria, Poble Vell i Salipota.

Altres actes del programa seran una sessió de gimnàstica adaptada a persones grans, amenitzada amb música i amb esmorzar per a tothom , jocs lúdics i un taller d’esgrafiat. Per participar en la sessió de gimnàstica i el taller d’esgrafiat caldrà inscriure-s’hi prèviament, trucant al telèfon 93.868.28.00 en horari d’atenció al públic.

L’organització d’aquesta nova edició de la Setmana de la Gent Gran és a càrrec de les àrees municipals de Benestar Social i d’Esports.