L'Ajuntament del Pont de Vilomara ha fet lliurament del premi del concurs fotogràfic a Instagram “Coneix el Pont de Vilomara i Rocafort”. Aquest concurs es va posar en marxa a l’estiu amb la intenció que hi poguessin participar persones a través del perfil a Instagram de l’ajuntament.

Per tal de participar-hi s’havien de penjar fins a 3 fotografies per persona a les xarxes socials que fessin referència al patrimoni i els llocs d’interès turístic del municipi: Les Tines de la Vall del Flequer i el patrimoni de pedra seca, el Pont Vell, Santa Maria de Matadars, el Castell de Rocafort o el nucli antic de Rocafort entre altres. Aquestes fotografies calia etiquetar-les amb #turismepontdevilomarairocafort.

La guanyadora va ser una fotografia de @amarsol62, on es veu el Pont Vell com a element més característic del municipi. El premi consisteix en un val regal per gaudir d’un paquet turístic al Bages, gentilesa de Bages Turisme, i una còpia en format gran de la seva fotografia. L’entrega del premi es va fer a l’Ajuntament i va anar a càrrec l’alcalde, Enric Campàs, acompanyat per la directora de la Biblioteca Municipal, Lluïsa Huerta.