Sant Fruitós inaugurarà aquest diumenge, a les 4 de la tarda, la nova gespa del camp de futbol municipal, alhora que farà la presentació dels equips del FC Fruitosenc i de l'Escola de Futbol. 

Durant l’acte es retrà homenatge pòstum a Josep Maria Preseguer, qui ha estat al capdavant del bar de l'equipament els darrers anys, juntament amb la seva dona Glòria Catot i que va morir el passat mes d’agost.

Posteriorment també s’agrairà la tasca realitzada per Lluís Ortega, qui ha estat l'impulsor del futbol 7 al municipi i a la resta de la comarca i ha estat un gran defensor del treball amb els infants en el futbol base. Presidirà l'acte l'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñan i Claret acompanyada pel regidor d'esports David Ruiz, els presidents del FC Fruitosenc i de l’Escola de Futbol, Josep Planas i David Vila, així com del delegat al Bages, Berguedà i Cerdanya de la Federació Catalana de futbol, Esteve Olivella.

L'acte finalitzarà a les sis de la tarda amb el partit que disputarà el primer equip contra el Puig-reig, segon classificat de la categoria i a només 3 punts del FC Fruitosenc.