El restaurant L'Ó de Món Sant Benet ha renovat, per 9è any consecutiu, la seva estrella Michelin pel reconeixement a la cuina amb ànima, producte i professionalitat. Un guardó que el restaurant ostenta des del 2013 i que enguany ha revalidat gràcies a una immillorable feina en equip.

Professionals que cerquen l’excel·lència a la cuina i a la sala del restaurant, sota la direcció del gerent de Món Sant Benet, Ferran González i el lideratge del xef Ivan Margalef que compta amb la inestimable ajuda de la seva mà dreta Xavier Benito i la cap de sala i sommelier Irene Cozas. 

L’equip del Restaurant L’Ó ha agraït en un comunicat el reconeixement que esdevé tot un premi a una carta renovada i repensada després de confinament. Una proposta gastronòmica inspirada en el monestir de Sant Benet i en tot el seu entorn i que beu del modernisme i l’art de Ramon Casas i en els productes de temporada i de proximitat dels Horts de Sant Benet. Una cuina amb ingredients històrics, que combina la tradició i la modernitat i que es presenta ambiciosa agafant el bo i millor del producte local tot combinant-ho amb una clara vocació global. 

El restaurant gastronòmic L’Ó, situat a l’Hotel Món de Món Sant Benet, va obtenir l’any 2013 la seva primera estrella, convertint-se, fins el dia d’avui, en l’únic restaurant del Bages amb aquest guardó. La seva cuina es basa en la tradició i els productes de proximitat, però posant l’accent en tècniques d’avantguarda, una bona presentació i un bon servei. La voluntat del restaurant és fer una cuina de qualitat, propera i a l’abast del públic.