El municipi de Callús ha perdut a l'edat de 80 anys Bonaventura Puig Ribó, el qui fou el primer alcalde del municipi del període democràtic. Puig, que va governar durant tres mandats, entre els anys 1979 i el 1991, era una persona molt implicada en el teixit associatiu del municipi.

Durant els seus 12 anys de mandat, primer com a grup independent i les dues darreres legislatures sota les sigles de Convergència i Unió, l’equip de govern de Puig va fer realitat projectes com la rehabilitació i ampliació de l’edifici de l’Ajuntament, es va obtenir el Casal del Poble a través de la cessió de la Cambra Agrària i es va impulsar el camp de futbol i el passeig del municipi. El 1991, coincidint amb el final del seu tercer mandat, va deixar el càrrec i el va rellevar Florenci Bosch.

Puig, que era una persona molt activa, va estar sempre molt implicat en la vida social i el teixit associatiu del municipi i va participar activament a la coral, les caramelles, el grup de teatre i l’agrupació sardanista, entre altres.

El funeral per Bonaventura Puig se celebrarà aquest dijous, a les 11 del matí, a l'església de Sant Sadurní de Callús.