L'Ajuntament de Sant Fruitós ha repartit entre les escoles del municipi, les Associacions de Famílies d'Alumnes, la Biblioteca Municipal, l'Aula Socioeducativa, Càritas Sant Fruitós i l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa els 306 puzles cedits per l'empresa Educa Borràs. Aquests puzles són els que van servir el diumenge 19 de setembre per muntar a la pista del pavelló una frase gegant amb el lema "SFB amb la Marató". Es tractava, tal i com ja va informar regió7, d'una de les activitats més singulars d'un extens programa d'actes organitzat al municipi en suport a la Marató de TV3, dedicada enguany a recollir fons per a la investigació i la lluita contra les malalties mentals.

Els actes de la Marató de TV3 a Sant Fruitós es van iniciar dissabte al matí, a la pista coberta de l’Escola Monsenyor Gibert, amb una sessió de Zumba Xmas i una altra de ciclisme indoor, sota l’organització de Cube Solidari, que va comptar amb una bona participació, malgrat l’ambient molt fred.

Diumenge al matí al pavelló municipal es va fer la construcció de la frase gegants amb peces de puzless, amb la participació d'unes 250 persones, majoritàriament famílies amb infants, que distribuïts en unes 25 taules, encaixaven les peces. 

A la tarda de diumenge encara hi va haver l’habitual Festival de Nadal del Gimnàs V2o, en benefici de la Marató. En tots els punts on s'havien dut a terme els actes hi havia unes urnes solidàries per a recaptar fons.