El Grup de Voluntàries Mediambientals de Sant Joan de Vilatorrada, que el setembre passat va organitzar «La Burillada», organitzarà aquest diumenge una jornada de neteja pel Collbaix i els seus voltants. La idea del col·lectiu és fer una caminada i recollida de residus pel voltant del cim, que és un dels entorns naturals més destacats del municipi. Amb aquesta acció es vol seguir el treball inicial de conscienciació i sensibilització vers el respecte per la natura.

El recorregut serà fins al cim o pels camins de sota el Collbaix i la previsió és que l’acció sigui de dues hores aproximadament. Els participants quedaran a partir de les 10 del matí a Cal Gallifa o bé a 2/4 d’11 a la zona d’aparcament de sota el Collbaix. Cal dur una bossa d’escombraries i uns guants.

Es tracta de la segona acció del Grup de Voluntàries Mediambientals de Sant Joan de Vilatorrada que es realitzarà al municipi. La primera iniciativa va ser el passat mes de setembre, amb «La Burillada», on es van recollir unes 8.000 burilles arreu del municipi i va suposar un gran èxit. En aquest primer semestre de l’any, hi ha una àmplia agenda preparada amb altres caminades, recollides i xerrades previstes pel grup de voluntàries.