L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha decidit ajornar fins a l’estiu la celebració de Carnestoltes. La tradicional rua, que s’havia de celebrar el primer cap de setmana de març, es traslladarà al mes d’agost i s’afegirà als actes de la Festa Major d’Estiu. El consistori fa una crida al conjunt de veïns i veïnes perquè comencin a preparar els detalls d’una rua boja que es pretén que sigui molt popular.

Les activitats de Carnestoltes aquest mes de febrer a Castellbell i el Vilar quedaran limitades a l’oferta dels centres educatius. Divendres al matí l’alumnat de l’Escola Jaume Balmes participarà de la rua infantil i les activitats programades al centre.

El consistori ha preferit mantenir la prudència i evitar aglomeracions en un context de pandèmia que encara obliga a mantenir precaucions i evitar sobrecarregar el sistema sanitari i els seus professionals. L’Ajuntament confia que la situació millorarà de manera notable els pròxims mesos i permetrà celebrar la rua de Carnestoltes com cal a l’estiu.