L’Ajuntament de Súria tindrà enllestides a començament d’estiu les obres de remodelació i millora de diversos parcs municipals amb què ja està treballant, i que entre altres coses permetran ampliar l’oferta de jocs infantils, posar nova senyalització i adoptar noves mesures de prevenció i seguretat.

En concret, l’Ajuntament té en marxa actuacions en cinc espais diferents repartits per tot el municipi i que preveu anar enllestint entre els mesos de maig i juny. De fet, hores d’ara ja ha completat la renovació del parc infantil ubicat al darrer tram del carrer de les Flors i el seu entorn, al barri de Santa Maria, i ara queden pendents les millores dels parcs infantils del Parc Municipal Macary i Viader, la plaça de Sant Joan i dels barris de Joncarets i Salipota (a la banda sud del carrer Pompeu Fabra). El de la plaça de Sant Joan és el que va més endarrerit, tot i que es preveu que estigui llest per la festa major, mentre que els altres haurien d’estar enllestits durant aquest mes de maig.

Aquests projectes han estat promoguts per l’Ajuntament de Súria, amb la implicació de les respectives associacions de veïns a través dels pressupostos participatius. El pressupost de licitació de les obres de renovació del parc infantil del carrer de les Flors i el seu entorn, que ja s’ha completat, ha estat de 47.426, mentre que el projecte de millora i renovació dels altres parcs infantils té un pressupost de licitació de 208.753 euros.