L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha dut a terme la instal·lació dels tendals de la pista del Parc Llobet, una demanda dels veïns de fa anys. Concretament, va ser una de les propostes guanyadores del pressupost participatiu de l’any 2016. 

Es tracta d’unes lones modelades com les que actualment ja hi ha instal·lades a la Plaça Major del poble i que en el seu moment es van col·locar els pals de subjecció, però mai s’hi van arribar a instal·lar les lones. 

L’alcalde, Jordi Solernou, explica que "ens vam comprometre a complir amb una acció que estava prevista des de fa anys i mai havia arribat a veure la llum. Som conscients que a vegades no es pot fer tot el que ens agradaria però, com a mínim, hem de respectar i dur a terme el que hem promès".

Aquesta execució ha permès la creació d’un espai renovat que permetrà dur a terme actes i festivitats a la zona i al resguard de la radiació solar. Jordi Solernou assegura que “es farà un acte d’estrena dels tendals del Parc Llobet. Ha estat durant anys una demanda dels veïns i veïnes del sector Llobet i hem complert amb una actuació que havia quedat guardada al calaix”, afirma. 

Amb aquesta intervenció es comença un canvi estètic del parc, que acabarà a finals d’aquest mateix any.