Súria ha celebrat el Dia Internacional del Joc amb diferents activitats lúdiques concentrades a la plaça de Sant Joan. La celebració va aplegar nombrosos infants i famílies que van gaudir de jocs de taula i sobredimensionats.

La dinamització de les activitats programades era a càrrec d’especialistes en jocs de taula i lúdics, amb l’objectiu de facilitar la familiarització amb els diferents jocs. Coincidint amb el desenvolupament d’aquestes activitats, es va oferir un berenar saludable als infants participants.

Aquest Dia Internacional es commemora cada 28 de maig amb l’objectiu de remarcar la importància del joc per a l’educació, la sociabilitat, l’afectivitat, el gaudi i el creixement equilibrat dels infants, d’acord amb la Convenció sobre els Drets dels Infants, en la qual s’expressa «el dret de l’infant al descans i a l’esplai, al joc i a les activitats d’esbarjo adequades a la seva edat i a participar lliurement en la vida cultural i en les arts».

La celebració del Dia Internacional del Joc a Súria ha estat una iniciativa de les àrees municipals de Benestar Social i Joventut, del Centre Obert El Brot i del Consell Municipal dels Infants.