L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha inaugurat els nous tendals de la pista del Parc Llobet. Ho ha fet amb un espectacle de folklore andalús organitzat per la Casa de Andalucía de Manresa, que ha estat un gran èxit amb més de 300 persones omplint el parc. Hi han actuat artistes d’arreu de la comarca, entre els quals es troben artistes locals de l’acadèmia Altrax Dance Studio i l’Asociación Alegría de Sant Joan de Vilatorrada; l’Escola Sandra Barea de la Balconada, el centre de ball Swing Manresa i la Casa de Andalucía de Sant Vicenç de Castellet.

Una de les actuacions que van tenir lloc en l'acte inaugural AJUNTAMENT DE SANT JOAN

L’alcalde, Jordi Solernou, afirma que la instal·lació d’aquestes lones formen part “d’un projecte que vam reprendre aquesta legislatura perquè no podia ser que tot el que s’havia aprovat feia anys, a voluntat dels veïns a través del pressupost participatiu del 2016, quedés en un no res, dins d’un calaix”. 

Juntament amb els tendals, s’han fet treballs de pintura a les parets del parc i al casal del sector Llobet. “Properament hi haurà més actuacions encaminades a l’adequació d’aquest espai. Sant Joan té un entorn privilegiat i els nostres parcs també ho són. Els hem de saber cuidar i respectar”, destacava l’alcalde.