El nou projecte l'Estoneta, pel foment del català entre persones no catalanoparlants, impulsat per Cáritas, l'Ajuntament i Òmnium Bages-Moianès, ha finalitzat la seva primera edició amb totes les places disponibles plenes.

Aquesta iniciativa ha consistit en trobades setmanals entre persones voluntàries del municipi i persones que volien aprendre el català, on se'ls ha ofert un espai informal on poder mantenir converses i així practicar la llengua.

En total han estat 17 les participants, totes elles d'origen marroquí, qui han pres part en aquest projecte que ha estat possible gràcies a 6 persones voluntàries del municipi qui setmana rere setmana han fet possible aquest espai informal de conversa.

El projecte s'ha realitzat en dues franges, per tal de poder treballar en grups més reduïts i així poder oferir una atenció més personalitzada a les participants.

Vist l'èxit d'aquesta primera edició, el proper mes de setembre està previst reemprendre el projecte i es podrien obrir nous grups, si hi ha més demanda. 

Les persones interessades a prendre-hi part poden trucar al 93 878 97 01 on se'ls oferirà tota la informació.