La santjoanenca Elia Tortolero s’ha reincorporat a la seva tasca de portaveu del Partit dels Socialistes de Catatalunya (PSC) després de gaudir del permís de maternitat. La també regidora i líder del partit a Sant Joan de Vilatorrada va ser mare el mes de gener passat, poc després que s’estrenés en el càrrec de portaveu del partit.

En una piulada, Tortolero fa referència a la seva incorporació de nou com a portaveu de la comissió executiva dels socialistes després de gaudir del permís de maternitat i assegura que ara el seu fill Bruno «es queda amb el seu pare, que farà el seu permís de paternitat». En aquest sentit, l’exsenadora assegura que «gràcies a polítiques com aquestes, homes i dones anem sumant drets que ens igualen».

Actualment, Tortolero és la líder del partit a Sant Joan de Vilatorrada i tinenta d'alcaldia. La bagenca també exerceix de Viceprimera Secretària i Secretària de Política Municipal de la federació del PSC a les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès. Va ser designada com a nova portaveu dels socialistes a final de l’any passat a proposta del líder del partit, Salvador Illa.