La música i l’esport han centrat els primers dies de la Festa Major de Súria amb el cicle de concerts ‘Animats’ i una nova edició dels Kampionats Esportius Nocturns (KEN) al centre urbà de la vila. A partir d’aquest dijous 7 de juliol arriben els dies centrals del programa festiu, que es perllongaran fins al proper dimarts 12 de juliol.

El cicle de concerts ‘Animats’ i els KEN s’han desenvolupat amb molta participació entre dilluns i dimecres d’aquesta setmana. El tram de la travessia urbana entre la plaça de Sant Joan i la plaça de la Serradora s’ha convertit en illa de vianants coincidint amb el desenvolupament dels concerts, protagonitzats per grups locals. La pluja del dimecres va obligar a traslladar les proves dels KEN i els concerts de grups locals. D’altra banda, no es va poder fer l’actuació prevista del combo de l’Escola Municipal de Música.

Com a pròleg del programa de la Festa Major, el cap de setmana va tenir lloc el concert ‘Cançons de protesta i revolta’ de la Societat Coral La Llanterna, la 25a Mostra de Dansa organitzada per l’Escola Maria Cinta i la Caminada Nocturna del Centre Excursionista.

Altres activitats del darrer cap de setmana van ser el Concurs de Pesca 12 Hores de l’Agrupació de Pescadors Esportius i el torneig de pàdel ‘Mulla’t’, organitzat per Pàdel Migmón dins de la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’.

D’altra banda, fins a aquest divendres 8 de juliol es desenvolupa una nova edició del Santòfol, recorregut de tast de tapes per diferents establiments de restauració de la vila amb sorteigs per a les persones participants.

Enguany, la Festa Major de Súria es torna a adherir al lema ‘Em vesteixo com vull. Em desvesteix qui jo vull. #NOÉSNO’ per unes festes lliures de sexisme. L’organització de la Festa Major de Súria és a càrrec de l’Ajuntament i de la Comissió Festa Major, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el departament de Cultura de la Generalitat.