Castellbell i el Vilar té pràcticament enllestida la primera fase de les obres de tancament de la pista poliesportiva, que forma part d’un projecte integral de transformació d’aquest equipament ubicat al costat del camp de futbol perquè pugui ampliar el ventall d’opcions tant en l’àmbit esportiu com en el de caire més lúdic i polivalent. El projecte que s’està executant inclou com a element principal la remodelació d’aquesta instal·lació esportiva amb el tancament lateral de les façanes mitjançant la col·locació d’una estructura que protegirà la pràctica esportiva en episodis de vent i pluja, i s’adequarà una coberta lleugera sobre la projecció de la graderia. Aquests són els treballs que ja es troben en la recta final.

L’actuació prevista també permetrà enderrocar l’actual banqueta en voladís i la seva reconstrucció sobre la projecció de la pista. Així mateix, es regularà el mur de contenció de la façana nord.

Aquesta remodelació es fa pensant sobretot en l’àmbit esportiu, però va més enllà d’aquesta funció estricta perquè, amb el tancament, se li podran donar unes utilitats de caire més polivalent que ara no té, de manera que pugui acollir activitats lúdiques o culturals durant la festa major del poble o en altres ocasions.

Més endavant, es preveu una segona fase d’actuació per completar la remodelació de tot aquest espai. En concret, es preveuen canvis a les pistes de tennis que hi ha al costat de la pista poliesportiva. Ara n’hi ha dues, i la intenció és suprimir-ne una i al seu lloc fer-hi dues pistes de pàdel.