Sant Fruitós no podrà disposar de les piscines obertes al públic fins al cap de setmana, malgrat inicialment s'havia anunciat l'objectiu de poder-les reobrir aquest dimecres, després que resultessin greument afectades pel temporal que va caure al Bages divendres a la tarda. 

Segons han concretat fonts municipals, un cop s'ha buidat el vas de la piscina i s'ha finalitzat la revisió de la sala de màquines s'ha vist que els desperfectes són de major gravetat del què s'havia detectat inicialment.

Les mateixes fonts han concretat que aquest dilluns ja ha començat l'omplerta del vas gran i es treballa en la instal·lació d'una bomba de filtratge de forma provisional per tal que la piscina pugui entrar en funcionament amb la celeritat més gran possible.

 També han precisat que, en cas que la reparació s'agilitzés, la reobertura es faria abans.

Inicialment ja es va veure que quedaven afectades perquè els vasos es van omplir de fang que les deixaven impracticables, com a conseqüència del llot que la quantitat de pluja caiguda va arrossegar pel carrer Torrent Fonteta i que els embornals tapats de fulles i fang no van poder engolir.

Posteriorment es va veure que l’entrada d’aigua i llots també havia malmès el funcionament de la maquinària, per la qual cosa l’Ajuntament va haver tancar la instal·lació mentre es feia el buidatge, es feien les reparacions i es tornaven a engegar les instal·lacions, que ara s'ha vist que estaven més afectades.

En paral·lel, l'Ajuntament ha hagut de treballar en tasques de neteja dels vials i els embornals del municipi. S'ha fet un reforç en el servei de retirada d'arbres i manteniment de zones verdes, també amb maquinària pesant per a les tasques que no es podien realitzar manualment.

El fort temporal de divendres passat sobre el Bages va deixar a Sant Fruitós més de 50 litres/m2 d’aigua i pedra a Sant Fruitós, que va ocasionar petites destrosses i inundacions en diversos punts del municipi.