Veïns del municipi i gent de la comarca van vibrar en els concerts que El Pony Pisador i Hey Pachucos van oferir divendres a la nit a Sant Salvador de Guardiola en el marc de la festa major de la vila.

Els dos espectacles van ser el plat fort d’una festa que va arrencar dijous passat amb el pregó a càrrec de l’alcaldessa, la sardinada popular i el tradicional concert d’havaneres.

Durant quatre dies el municipi bagenc ha viscut la festa major del retorn de la normalitat, que va aplegar una quarantena d’activitats per a infants, joves i adults.

D’entre les propostes programades cal destacar la trobada de clàssics, el cercatasques, la matinal d’esports, els inflables a la piscina municipal i la baixada d’andròmines.

La música va ser la protagonista del programa i el nexe d’unió entre petits i grans. Dissabte l’orquestra Montgrins va oferir un concert abans del sopar del rostit. Tot seguit, el DJ Rutxo va ser l’encarregat de posar el colofó a l’última nit de festa major.

Ahir es va posar punt final a la celebració amb un tobogan gegant aquàtic, el tast de cervesa artesana i l’autocinema al camp exterior de l’escola Montserrat.