Món Sant Benet ofereix fins al 2 de setembre la nova proposta d’activitat participativa «L’enigma de les joies del monestir», inspirada en el conegut joc del Cluedo i que es pot realitzar tots els divendres i dissabtes.

La iniciativa parteix de la història que les joies d’Elisa Carbó, la mare del pintor Ramon Casas, han desaparegut. És l’estiu del 1910 i la dona ha organitzat una recepció al monestir de Sant Benet. Està tot a punt, només li falta posar-se les joies. Però el joier és buit.

La proposta posa els participants en la pell dels policies encarregats de resoldre el robatori i de tornar així la pau al monestir, tot fen-hi un recorregut.

A cada grup se li dona un sobre amb informacions i instruccions precises per moure’s de manera àgil pels diversos espais del monestir i resoldre l’enigma, gràcies també a les pistes amagades darrere els codis QR. El temps i les habilitats de cada un dels grups seran clau per resoldre les proves i aconseguir localitzar el culpable. L’activitat finalitzarà amb una copa de cava.

Les entrades costen 15 euros als adults i 7 als infants. Es poden adquirir a la pàgina web de l’equipament (on també hi ha informació del joc) i a les taquilles del monestir.