La Festa Major de Navàs arriba l'últim cap de setmana del mes d'agost per fer ballar el poble els últims dies d'estiu. T'ho perdràs? Consulta tots els actes.

Divendres 26

A les 19.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert infantil amb Els Superherois, de la companyia Pop per Xics. A les 21 h, a la plaça de l’Església, 31a Trobada d’acordionistes. En acabat, ball amb Jordi Bruch. A les 23 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert amb Nervi, Qnda i Ultimàtom Band.

Dissabte 27

Dissabte, a les 17.30 h, a la residència d’avis i àvies, ball de l’Òliba, bastoners, cascavells, nans i gegants. A continuació, a la plaça de l’Església, cercavila fins a casa de la pubilla, acompanyats per la Xaranga Màgic. A les 20 h, a la plaça de l’Ajuntament, proclamació de la pubilla, hereu, dames i fadrí de Navàs 2022. A les 22 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert amb Xarop de Nit. A les 00.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert amb Buhos i Dalton Band. A continuació, DJ Costix.

Diumenge 28

A les 13 h, a la plaça de l’Església, traca valenciana i cercavila amb la Cobla Ciutat de Granollers. Passacarrers fins a la plaça de l’Ajuntament i, tot seguit, ball de l’Òliba, bastoners, cascavells, nans i gegants. En acabat, la sardana de la Festa Major de Navàs amb la Cobla Ciutat de Granollers. A les 19.30 h, a la plaça de l’Església, comèdia Orgasmes, amb Roger Pera i Sam Sánchez. A les 22 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert Abba Gold Tour. A les 00.15 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert Electrobacasis, de Camerata Bacasis amb DJ Arzzett & Marta Trujillo; i The Tyets. A continuació, DJ Arzzett.

Dilluns 29

A les 11 h, al passeig Ramon Vall, parc infantil amb inflables i festa de l’escuma. A les 12 h, al parc de l’Estació, vermut musical amb Queralt Giralt, Isaac Romagosa i David Gimeno. A les 18 h, a la plaça de l’Ajuntament, 43è aplec de sardanes amb les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Mediterrània i La Principal de la Bisbal. A les 22.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, concert amb l’orquestra La Principal de la Bisbal. A les 01 h, a la plaça de l’Ajuntament, ball de nit amb l’orquestra Maribel. A continuació, Les PDKat.

Dimarts 30

A les 9 h, tradicional aplec a l’ermita de Sant Genís: missa i esmorzar de germanor amb coca i xocolata. Sortida de l’estació d’autobusos a les 8.30 h. D’11 a 14 i de 16 a 18 h, al passeig de Serrateix (baixada del Sant Jordi), Splash Slide!, tobogan d’aigua de 129 metres. A partir de 2 anys. A les 19 h, a la plaça de l’Ajuntament, sardinada, botifarrada i ball i concert amb Pep i M. José Quartet. Preu: 3 euros.