En el marc dels actes de la Diada de l'11 de Setembre que l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar organitza aquest cap de setmana, es recuperarà el Correfoc de Festa Major. La cercavila de foc tindrà lloc dissabte al vespre amb un itinerari que recorrerà un tram de l’Avinguda Catalunya (davant l’institut) fins a la plaça de Lluís Companys. El Correfoc comptarà amb la participació dels Diables Els Tronats i el grup de Diables Els Resistents.

La festa del foc estava prevista per al diumenge 14 d'agost però va haver-se d'ajornar a causa de l'elevat risc d'incendi i de l'activació el Pla Alfa 3 durant aquell cap de setmana.

El cartell dels actes per a l'11-S de Castellbell i el Vilar Catpress

Més actes

Els actes de la Diada començaran dissabte a les 20.30 hores amb l’ofrena floral a la plaça d’Esteve Biosca als tres alcaldes republicans afusellats pel franquisme l’any 1939, que foren Esteve Biosca, Isidre Vila i Salvador Vila. Tot seguit, el correfoc agafarà el protagonisme fins que serà el torn per a l’acte institucional (21.30) i la ballada final de les colles de diables a la mateixa plaça de Lluís Companys, a les 22 hores.

 

Marxa contra el càncer

Els actes de la Diada continuaran diumenge, coincidint amb l’11 de setembre, amb la segona edició de la Marxa Contra el Càncer que sortirà a les 8.30 hores des de la plaça de la Sala, a Sant Cristòfol. L’activitat solidària permetrà recaptar fons per a la recerca oncològica i els ajuts directes als pacients i les seves famílies. Els participants seguiran la Ruta del Romànic Montserratí amb un itinerari pensat per a tots els públics de set quilòmetres que es podrà completar caminant o corrent.