El Grup de Teatre d’Avinyó posarà en escena l’obra Pel davant... i pel darrera, original de Michael Frayn. Amb un elenc de nou actors i actrius i una acurada escenografia, el grup portarà a l’escenari del Local Catalunya el popular muntatge còmic, que es va estrenar a Londres el 1982. La representació teatral del grup local és un dels actes més esperats de la festa major avinyonenca. Pel davant... i pel darrera mostra les peripècies d’un grup de teatreamateurper muntar una obra i portar-la de gira.

Es tracta de dues comèdies en una, ja que té la particularitat que es poden veure els personatges actuant a l’escenari i entre bambolines en un vodevil esbojarrat, divertit i frenètic. Tot plegat, amanit amb el toc d’humor que hi aporta la formació. Pel davant... i pel darrera es podrà veure demà i diumenge, a les 10 de la nit, en el marc de la festa major.

El muntatge, però, té programades tres sessions més. El dissabte 24 de setembre, a les 10 de la nit, i els diumenges 25 de setembre i 2 d’octubre, a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar anticipades al Casal del passeig d’Avinyó i a taquilla abans de cada funció (preu: 10 euros).