Sant Vicenç tornarà a posar en marxa avui el servei de «Bus a peu» per als centres educatius públics de primària, que ja ha funcionat en els dos cursos precedents. Es tracta d’una iniciativa que vol fomentar els desplaçaments a peu a l’escola, a partir de crear uns itineraris que tenen un acompanyant.

El servei de monitoratge i acompanyament de l’alumnat de primer a sisè de primària inclou les línies 1 (escola Puigsoler) i 2 (escola Sant Vicenç). Totes les famílies que vulguin fer ús d’aquest servei s’han d’inscriure als centres respectius o bé a l’oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament.

La línia 1 (senyalitzada amb color vermell) arrenca a les 8 i 20 minuts de la plaça d’Espanya i arriba a l’escola Puigsoler deu minuts abans de les 9. L’itinerari té, entre mig, tres punts de recollida a la confluència del carrer Eduardo Penya amb el Goya, a la del Bisbe Perelló amb Goya i al carrer de Sant Joan de Dalt (davant de la farmàcia). Pel que fa a la línia 2 (blava) sortirà de la plaçade Catalunya a les 7.50 del matí i farà el seu recorregut fins a l’escola Sant Vicenç per arribar-hi deu minuts abans de 2/4 de 9 del matí. Tindrà punts de recollida al parc infantil del carrer Llibertat, a la plaça del Pi i a la plaça de l’Ajuntament.