Les obres de millora del parc infantil del Poble Vell han acabat en els darrers dies, amb la renovació dels jocs infantils i la instal·lació d’un nou paviment amortidor. Aquesta actuació s’afegeix a altres intervencions de millora de parcs infantils que han estat realitzades al centre urbà i altres barris suriencs.

La millora del parc infantil del Poble Vell s’ha portat a terme a sol·licitud de l’Associació de Veïns del barri, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. La coordinació del projecte ha anat a càrrec de l’àrea municipal d’Urbanisme. El parc infantil del Poble Vell és ubicat a la carretera de Sant Salvador. El pressupost d’aquesta actuació ha estat de 24.302,85 euros, incloent-hi l’obra civil i l’adquisició dels nous jocs.

En els darrers mesos han estat millorats i renovats els parcs infantils de la plaça de Sant Joan, del Parc Municipal Macary i Viader, i dels barris de Joncarets, Salipota (carrer Pompeu Fabra) i Santa Maria (carrer de les Flors).

En total, els pressupostos d’aquestes obres de millora i renovació dels parcs infantils sumen prop de 275.000 euros, en una de les actuacions destacades de l’actual mandat municipal. Es tracta de la inversió més important realitzada des de l’Ajuntament per a la millora d’aquests equipaments bàsics dels barris i del centre urbà.