L’alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort, Enric Campàs, tornarà a encapçalar la llista del PSC a les eleccions municipals del proper mes de maig. Campàs va rebre el suport unànime dels i les militants de l’Agrupació del municipi en l’assemblea celebrada dissabte passat a la Casa de la Cultura de la localitat.

Campàs, que també és el primer Secretari de l’Agrupació local i membre de l’executiva de la Federació del PSC al Bages, Berguedà i Solsonès, va tenir paraules d’agraïment pel seu equip i per tota la militància per la confiança dipositada en ell i va manifestar que «volem seguir governant per desenvolupar projectes pendents i necessaris pel nostre municipi després de la legislatura tant complicada que hem tingut».

En la seva intervenció, va posar de manifest tota la feina feta fins al moment per l’actual equip de govern a l’Ajuntament, remarcant que «durant aquesta legislatura estem treballant, des del minut zero, per retornar la confiança que els veïns i veïnes del municipi ens va donar a les eleccions del 2019, estant sempre al peu del canó, per moltes dificultats que haguem tingut» i espera poder revalidar l’alcaldia a les properes eleccions «per seguir treballant pel nostre estimat municipi».

Campàs és alcalde del municipi des del 2019, tot i que va entrar a l’Ajuntament l’any 2011 com a regidor de la mà de l’anterior alcalde del municipi, Cecilio Rodríguez. Del 2015 al 2019 va ser primer tinent d’alcalde i regidor adjunt a l’alcaldia, entre altres. L’assemblea va comptar amb la presència Cristòfol Gimeno, primer Secretari de la Federació del Bages, Berguedà i Solsonès del PSC.