El metge Toni Sánchez és la nova incorporació del PSC de Sant Joan de Vilatorrada per les eleccions municipals de maig de 2023. La candidatura, encapçalada per la portaveu nacional dels socialistes Elia Tortolero, comptarà en els primers llocs amb qui ha estat director de Centres d’Atenció Primària de la Catalunya Central durant els darrers 13 anys.

Sánchez entra a formar part de l’equip de Tortolero, segons la candidata, amb “l’objectiu de reforçar el projecte municipal socialista amb perfils professionals que aportin nous coneixements i noves idees per enfortir Sant Joan de Vilatorrada”.  

Sánchez és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en medicina familiar i comunitària. D’entre els càrrecs ocupats en la seva trajectòria professional, destaca també la direcció dels serveis d’urgències del Bages-Berguedà. Màster en direcció d’institucions sanitàries, és un membre actiu de la comunitat associativa del municipi. President de l’AFA de la Llar d’Infants el Xiulet durant cinc anys, vicepresident del Consell de la Vila, vocal del Consell d’Educació Municipal i vinculat al Club Bàsquet Vilatorrada. 

Segons Sánchez, se suma al projecte de Tortolero "convençut que és l’impuls que Sant Joan de Vilatorrada necessita”. El fitxatge de Toni Sánchez, que entra a formar part com a independent, és el primer anunci de les noves incorporacions que la candidatura d’Elia Tortolero per a les eleccions del proper mes de maig.