El proper dilluns 28 de novembre Sant Fruitós posarà en marxa les obres de la segona fase de reurbanització del carrer del Padró, en el tram comprès entre el carrer Sant Benet i el Sallent.

Els treballs consistiran principalment en la reposició de les instal·lacions de clavegueram, la renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable i la reforma d'una part de l'enllumenat existent.

Les obres s'executaran en dues parts. La primera, es realitzarà en el tram comprès entre el carrer Sant Benet fins al carrer que connecta amb la plaça de la Vila, per la part de darrere de l'ajuntament. És previst que aquests treballs finalitzin durant el mes de febrer.

Un cop finalitzada aquesta part s'iniciaran els treballs de reurbanització del segon tram, que compren des de la part posterior de la plaça de la Vila fins al carrer Sallent.

Mentre s'executin els treballs, hi haurà diferents afectacions a la via pública que seran degudament senyalitzades i es facilitaran itineraris alternatius. 

L'Ajuntament ha informat que els veïns i veïnes que disposen de guals en els trams afectats per les diferents fases de les obres, i que no en podran fer ús mentre s'executin els treballs, quedaran exempts de la taxa de guals per a l'exercici 2023 i se'ls habilitarà una zona d'aparcament propera, per tal que en puguin fer ús mentre s'executin els treballs.

Les obres d'aquesta fase s'han adjudicat per un import de 758.846 euros. La següent fase prevista en aquest àmbit contempla executar la reurbanització de la plaça Lluís Espinal.