Artés acull una exposició sobre la rehabilitació d’habitatges

L’ha inaugurada la vicepresidenta segona de la Diputació i es podrà visitar fins al 2 de gener

Acte d'inauguració de l'exposició

Acte d'inauguració de l'exposició / DIBA

Redacció

Artés acull a l'Espai Cal Sitges l'exposició itinerant "Rehabilitem", que explica els beneficis que comporta fer un manteniment dels edificis i adaptar-los a les necessitats de confort i estalvi energètic.

La mostra té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania. A més, vol donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats de confort i estalvi energètic.

Coincidint amb la inauguració, s’ha organitzat una xerrada per explicar quines actuacions han desplegat l’Ajuntament d’Artés i el Consell Comarcal del Bages per fomentar la rehabilitació. Després de la xerrada, una taula informativa ha abordat els aspectes pràctics de la tramitació dels ajuts Next Generation.

La vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny, i l’alcalde de la població, Enric Forcada, han encapçalat aquest dijous la inauguració de la mostra, que es podrà veure fins al 2 de gener. Fortuny ha destacat que l'exposició «vol estimular el treball entre tots els agents implicats» en el desplegament dels fons europeus Next Generation, i ha animat les persones assistents a aprofitar l’impuls que ofereixen perquè «el moment ens demana generar habitatge de manera més sostenible. La rehabilitació és un instrument clau per aconseguir-ho».