Sant Fruitós de Bages donarà la benvinguda a les festes de Nadal aquest dissabte, 10 de desembre, amb la posada en funcionament de la segona edició del Mercat de Nadal, que enguany amplia la seva oferta de parades i tindrà com a gran novetat l’estrena d’una pista de gel al seu entorn.

Els dies 10 i 11 i 17 i 18 de desembre el Cobert de la Màquina de Batre acollirà la segona edició del Mercat de Nadal amb comerç local, productes d'artesania, gastronomia, música, actes tradicionals i propostes nadalenques per a tots els públics. Una proposta que va arrencar l’any passat amb un format molt visual, en la línia dels mercats nadalencs de centreuropa, i que en aquesta edició amplia les vint parades d'estil nòrdic de l'any passat, amb deu estands més que s'ubicaran entorn de tota la plaça Onze de Setembre per fer créixer aquesta proposta nadalenca.

Els visitants al Mercat podran gaudir amb tota mena de propostes de grups musicals i d'entitats locals, així com amb les successives visites del Pare Nadal, del patge reial i també un tió popular.

La gran novetat d'aquesta edició del Mercat de Nadal és la instal·lació d'una pista de gel per tal que petits i grans puguin gaudir d'aquesta proposta lúdica. La pista estarà en funcionament des del 10 de desembre i fins al 22 de gener, el darrer dia de la Festa Major d'Hivern del municipi. Estarà oberta de dilluns a dijous, de 5 de la tarda a les 9 del vespre, i els divendres, dissabtes, festius i vigílies de festius, de les 11 del matí a les 2 del migdia i de 5 de la tarda a les 9 del vespre.

La instal·lació disposarà d'un espai per al lloguer de patins i les escoles del municipi també podran fer-ne ús abans de començar les vacances escolars.

Per a la instal·lació d'aquesta pista s'utilitzarà aigua no tractada, és a dir aigua no potable no apta per al consum de boca.