Santpedor augmenta la vigilància policial per acabar amb les conductes incíviques de propietaris de gossos

La Policia Local ha identificat l’últim mes prop d’un centenar d'animals

Excrements de gos en una via pública

Excrements de gos en una via pública / Arxiu particular

Redacció

La Policia Local de Santpedor ha identificat l’últim mes prop d’un centenar de gossos en la campanya de vigilància que està duent a terme l’Ajuntament per a conscienciar i acabar amb les conductes incíviques d’alguns propietaris de gossos als carrers del poble, que poden acabar amb multes d’entre 100 i 300 euros.

Des del consistori i a través de les queixes dels veïns i veïnes de Santpedor, s’han detectat alguns carrers especialment conflictius i l’Ajuntament demana a les persones que tenen gossos que siguin responsables i facin servir el sentit comú amb el lema «el que no vols a casa teva, no ho facis al carrer ni davant de casa els altres».

Per la proximitat de l’entorn natural l’Ajuntament emplaça als propietaris a sortir a passejar els gossos fora del casc urbà. En qualsevol cas, es passegi els gossos dins o fora del poble, el consistori demana «civisme» i recorda que «no només s’han de recollir els excrements sinó que també s’ha de diluir amb aigua l’orina, a l’Ajuntament es donen ampolles plegables, i no deixar que els gossos facin les seves necessitats a les façanes de les cases».