El Pessebre Vivent del Bages, al conjunt monumental de les Torres de Fals, al municìpi de Fonollosa, posa aquest cap de setmana llarg el punt i final a la seva 44a edició. Qui vulgui encara té tres dies i cinc sessions per veure'l, ja que se'n fan representacions tant el dia de Reis com dissabte i diumenge. 

El muntatge manté el format habitual amb més d’una vintena de quadres que alternen escenes de paisatge costumista amb les de caràcter essencialment bíblic, i enguany té l’al·licient de poder contemplar l’exterior de l’església acabat de restaurar. En aquesta edició, que va arrencar el 17 de desembre, se n'han programat 12 funcions, de les que ja se n'han fet 7, però encara en queden 5 de repartides en aquests tres dies. El pessebre es pot tornar a veure aquest 6 i el 7 de gener, a les 6 i les 7 de la tarda, i el dia 8, amb una única sessió a les 6. Les entrades per assistir-hi s’han de comprar anticipades per Internet. 

Durant una hora, els visitants poden recórrer el bucòlic paratge enmig d’escenes bíbliques com l’Anunciació a la Verge, la Cova del naixement o l’Anunci als pastors i d’altres de caire més costumista com la vida de poble, amb les rentadores i el mercat.