El govern alternatiu del PSC es reuneix a Cardona aquest dijous i divendres

El partit celebrarà dues taules rodones i un diàleg entre Salvador Illa i la ministra Raquel Sánchez

Salvador Illa, primer secretari del PSC, durant una intervenció davant els mitjans de comunicació

Salvador Illa, primer secretari del PSC, durant una intervenció davant els mitjans de comunicació / Arxiu/Norma Vidal/ACN

Redacció

El PSC reunirà aquest dijous i també divendres, el seu govern alternatiu a Cardona per analitzar el calendari polític i legislatiu, i definir el pla de treball i les prioritats del 2023. La trobada estarà encapçalada pel president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, i la portaveu del grup, Alícia Romero, i comptarà amb la participació de tots els consellers i consellers tècnics del govern alternatiu.

Un dels moments destacats de la reunió serà la celebració d'un diàleg sobre Infraestructures i Territori amb Salvador Illa i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez. Serà aquest dijous, a les 15.30 h, i es podrà seguir exclusivament a través de Youtube (vídeo següent).

També hi ha previstes dues taules rodones, una sobre seguretat amb l'alcaldessa Núria Parlon; la gerent de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Casado, i la directora de serveis de Prevenció de l’Àrea de Seguretat i Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona, Àngels Vila, moderada per Ramon Espadaler; i una altra sobre desigualtats amb la secretaria general d’Objectius i Polítiques d’Inclusió i Previsió Social del Govern d’Espanya, Milagros Paniagua, i el professor de Filosofia del Dret a la UNED i director adjunt del think tank ‘Future Policy Lab’, Borja Barragué, moderada per Raúl Moreno.

I, a més, aquest dijous, a les 19 h, se celebrarà un acte públic amb un diàleg de Salvador Illa i el candidat del PSC a Cardona, Ferran Verdejo, al Teatre Centre Cultural Els Catòlics.

Alícia Romero compareixerà divendres a les 12 des del Parador de Cardona per valorar la trobada.